LEGNING//SELVTILLIT

09.11.2013 // kl.00:14 // Inspirasjon // Ingen kommentarer

Hællau!

Jeg har noen utrolig gode og støttendes venner som jeg alltid an stole på. Uten disse utrolig spesielle og unike personene vet jeg ikke hva jeg hadde gjort! Jeg hadde antageligvis ikke hatt det så bra som jeg har.

Alt det jeg har vært igjennom har blitt så mye bedre etter jeg ble ærlig med meg selv; jeg er bedre enn dem, og jeg trenger verken dem eller noen andre til å føle meg bra! Alle årene jeg har stevet med selvtillit er bortkastede, fordi jeg endelig har innsett at jeg er god nok som jeg er, og til og med bedre enn de som har hakket ned på meg. Å komme ut av skapet er vell det modigste jeg har gjort, og jeg nølte engang ikke med å si det! Det å være ærlig med seg selv er noe av det viktigse, og første, du skal gjøre når du streber med slevtillit/har det vondt. DU ER EN FANTASTIK PERSON SOM FORTJENER SÅ MYE MER! Ingen skal noengang få deg til å tenke det motsatte, fordi du er virkelig vidunderlig og herlig. Du kan oppnå så mye i livet ditt så lenge du bare tror på deg selv. Er du lei av å bli hakket ned på, mobbet, og slengt dritt til hver eneste dag - så er den beste måten å ta hevn på å lykkes. Du må lykes i livet for å ta ordentlig hevn. Slå tilbake! Det nytter ikke å være slem tilbake, det gjør alt bare værre, og du synker ned på dems nivå.

Vær stolt av den du er, og ikke la noen endre det!<3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen

M A D E L E N E - Hei! Dette er min aller nyeste blogg. Her kan du få lese om mine tanker, følelser, bilder, og det meste en jente på 14 kan blogge om! KONTAKT: madelenekleven88@gmail.com;

Kategorier

Arkiv

hits Small Cute Hot Pink Pointer