Blogg

Uforventet bloggpause

18.01.2014 // kl.10:45 // Blogg // Ingen kommentarer

Jaja, da har man hatt en liten uforventet bloggpause! Men nå er jeg tilbake, og vil gjerne vite hva dere vil lese om her på bloggen min! Noen av dere vil kanskje høre litt hva som har skjedd imens jeg ikke har blogget?

? Jeg har blandt annet fått meg noen utrolig gode venner (ingen nevnt, ingen glemt). Har hatt det ekstremt gøy med dem, gjort alt mulig rart med hverandre.

? Det har vært en del drama rundt meg, noe jeg virkelig hater! Jeg har blitt kalt ting jeg ikke engang tør å nevne, jeg har blitt truet, men til tross for dette har jeg noen utrolige venner som har støttet meg på både godt og vondt. Hva skulle man vel gjort uten venner?

? Julen har akkurat vært, og jeg har fått noen supre gaver som klær, smykker, sminke, penger, og mye annet rart! :)

? Jeg har bestilt en Ringhale Lemur Kigurmi! Koster ca. 150,- på ebay.com

? Jeg har fått meg kjæææærste ^^

? Det har blitt 2014 nå, og jeg fikk feiret nyttårsaften med min bestevenninne, kjæresten og familien! Kunne ikke ha blitt bedre. Vi spiste god mat, godis, og ble døve. Jeg og venninna mi gjemte oss inne og så på film da alle andre var ute i 2.verdens krig :3 Fordi vi er pingler!

? Den grusomme snøen har kommet på ny. Og det betyr ski og skøyter i gymmen. Kan noen redde meg fra den dritten? Snø er noe av det værste jeg vet om ^^

? Ask har jeg fått meg, samt som en ny instagram-bruker (@aporilla). Gjerne følg meg, følger tilbake :*

? Søstra mi har stiftet en familie! Hun, mannen hennes Remy, og bittelille Cornelia har flyttet opp til Oslo and got married!

Har det skjedd noe gøy med deg iløpet av de få dagene i 2014?~

Ukens blogger?

10.11.2013 // kl.00:02 // Blogg // Ingen kommentarer

Hai!
Siden jeg ikke følger så ekstremt mange blogger, er jeg på utkikk etter noen å følge. Bare lik facebooksiden min, og kommenter at du er med, så trekker jeg også 3 heldige bloggere som blir ukensbloggere. Facebooksiden min finner du HER!<3

Velkommen

M A D E L E N E - Hei! Dette er min aller nyeste blogg. Her kan du få lese om mine tanker, følelser, bilder, og det meste en jente på 14 kan blogge om! - KOSDEG ♥;

Kategorier

Arkiv

hits Small Cute Hot Pink Pointer